ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر
کاربرد فوم ورقه ای

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان فوم ورقه ای از جمله مصالح ساختمانی است، که امروزه مورد استقبال بسیاری از پیمانکاران ساختمان قرار گرفته است. یکی از پیامدهای اصلی رشد گسترده شهرنشینی، افزایش پروژه های ساخت و ساز و ایجاد مناطق مسکونی بوده است. این امر سبب افزایش بازار خرید و فروش فوم ورقه […]

کاربرد فوم ورقه ای در صنعت ساختمان

فوم ورقه ای از جمله مصالح ساختمانی است، که امروزه مورد استقبال بسیاری از پیمانکاران ساختمان قرار گرفته است. یکی از پیامدهای اصلی رشد گسترده شهرنشینی، افزایش پروژه های ساخت و ساز و ایجاد مناطق مسکونی بوده است. این امر سبب افزایش بازار خرید و فروش فوم ورقه ای، فروش ورق یونولیت و نظایر این‌ها شده است. از طرف دیگر، اهمیت فروش فوم ورقه ای و تأمین انواع ورق یونولیت با توجه به کمبود منابع انرژی و نیاز به معرفی مصالحی که موجب صرفه‌جویی در مصرف انرژی گردند، پر رنگ تر شده است.

طراحی ساختمان های مسکونی و سایر ساختمان ها با کاربری تجاری و صنعتی به گونه ای که از انتشار گازهای گلخانه‌ای جلوگیری کرده، هزینه های ساختمان را کاهش دهد و آلایندگی برای محیط زیست در بر نداشته باشد، در اولویت پروژه های مهندسی قرار دارد. در این میان، استفاده از فوم ورقه ای امری اجتناب ناپذیر است.

 

اهمیت فوم ورقه ای در ساختمان ها

در صورتی که بخواهیم پروژه های ساختمانی را با تکنیک های مدرن و به روز انجام دهیم، ارائه سیستم هایی که مصرف انرژی در داخل ساختمان را به حداقل میزان ممکن برسانند، بسیار ضروری است. فوم ورقه ای، جهت عایق سازی ساختمان ها در قسمت دیوارها کاربرد دارد. این مصالح، موجب کاهش انرژی در گرم کردن خانه، تهویه ساختمان و خنک سازی فضا می شوند. ورود به بحث سیستم های تهویه مطبوع و سیستم های گرمایشی و سرمایشی و همچنین عایق سازی ساختمان، یک فرآیند بسیار پیچیده و زمان بر است. استفاده از مصالح عایق سازی نظیر فوم ورقه ای، برای اولین بار در سال ۱۸۳۹ توسط فردی به نام ادوارد سیمون معرفی شد.

بیشتر بدانیم :  انواع فوم ها را بشناسید

 

فوم ورقه ای چه مزیت هایی دارد؟

فوم ورقه ای یا ورقه یونولیت پلی استایرن منبسط شده در ابعاد و ضخامت های مختلف در بازار موجود است. این ورقه های فومی، وزن سبکی دارند. و بنابراین به عنوان اولین مزیت فوم ورق های می ‌توان به قیمت کم و وزن سبک آن اشاره کرد. از طرفی دیگر در پروژه های ساخت و ساز که به تعداد زیادی از این ورقه ها نیاز می باشد، اجرای عایق سازی مقرون به صرفه خواهد بود. چرا که هزینه اجرا در پایان پروژه، بسیار کمتر از سایر مواد عایق کننده محاسبه می شود.

یکی دیگر از مزایای خرید فوم ورقه ای برای ساختمان ها این است که این فوم ها بار اندکی به ساختمان وارد می‌کنند. اگر قرار باشد از فوم ورقه ای برای عایق سازی ساختمان استفاده شود، ممکن است یک بار اضافی بر نمای ساختمان تحمیل شود. یونولیت‌ها بسیار سبک هستند. در طولانی مدت نیز هیچ بار اضافی را بر مصالح ساختمانی تحمیل نمی کند. به همین دلیل به عنوان مواد ارزان قیمت در کنار سایر مصالح ساختمانی به کار می روند.

استفاده از فوم ورقه ای برای تقویت بلوک های بتنی و تیرآهن ها توصیه می شود. این مواد، عایق حرارت و صدا هستند. بنابراین داخل ساختمان را خنک نگه می دارند. در فصل‌های سرد سال نیز از هدر رفتن حرارت داخل ساختمان جلوگیری می کنند. به عبارت ساده تر، ورقه های یونولیت حد فاصل میان محیط بیرون و داخل ساختمان محسوب می شوند. به همین دلیل است که دعا می کنیم مصرف انرژی با نصب ورق های یونولیت به حداقل می‌رسد.

بیشتر بدانیم :  انواع محصولات فومی

 

 

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی