ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر
فوم لوله ای رنگی پلی اتیلن

فوم لوله ای رنگی پلی اتیلن

فوم لوله ای پلی‌اتیلن چیست؟ در پاسخ به این سوال ابتدا باید دانید که پلی‌اتیلن خود نوعی پلیمر بوده که جزئی از فرآورده‌های نفتی به‌حساب می‌آید. بیشترین کاربردی که پلی‌اتیلن‌ها دارند، در ساخت انواع پلاستیک است. اما یکی از محبوب‌ترین کاربردهای فوم‌های پلی‌اتیلن، تولید انواع فوم لوله ای است. باید بدانید که فوم‌های پلیمری قیمت […]

فوم لوله ای پلی‌اتیلن چیست؟

در پاسخ به این سوال ابتدا باید دانید که پلی‌اتیلن خود نوعی پلیمر بوده که جزئی از فرآورده‌های نفتی به‌حساب می‌آید. بیشترین کاربردی که پلی‌اتیلن‌ها دارند، در ساخت انواع پلاستیک است. اما یکی از محبوب‌ترین کاربردهای فوم‌های پلی‌اتیلن، تولید انواع فوم لوله ای است. باید بدانید که فوم‌های پلیمری قیمت بسیار ارزان‌تری در مقایسه با محصولات هم‌رده و مشابه خودشان دارند. مواد اولیه فوم‌های لوله‌ای عبارت‌اند از مواد PE، گاز مایع، گلیسیرین خوراکی و پودر تالک.
شما می‌توانید فوم موردنظر خودتان را به‌صورت رولی با روکش آلومینیوم یا متالایز، به‌صورت تشک، به‌صورت لوله‌ای و یا توری تهیه کنید. فوم‌های لوله‌ای را در سایزها و اندازه‌های مختلفی تولید و روانه بازار می‌کنند. رنج ضخامتی فوم لوله ای رنگی پلی‌اتیلن که در سایت تاسیسات سلامتی به فروش می‌رسد، بین 1 تا 120 میلی‌متر است.

 

ویژگی‌های فوم‌های لوله‌ای پلی‌اتیلن چیست؟

همان‌طور که اشاره شد، این فوم‌ها دارای ترکیباتی فشرده هستند که آن ها را به‌عنوان عایق حرارتی و صوتی مناسب کرده است. اما باید بدانید که کار به همین‌جا ختم نمی‌شود. فوم‌های لوله‌ای پلی‌اتیلن به دلیل ساختار سلولی بسته‌ای که دارند، مقاومت بالایی از خود در برابر رطوبت، بخار و خوردگی نشان می‌دهند. همین امر موجب شده است که این فوم‌های لوله‌ای در شرایط های مختلف و در مکان‌های مختلف کاربرد پیدا کند. از سوی دیگر این فوم‌ها توانایی تحمل فشار و ضربه بسیار مناسبی دارند. به همین دلیل از این فوم‌ها برای محافظت لوله‌ها در برابر فشار و ضربه‌های احتمالی نیز استفاده می‌کنند.

 

مزیت‌های استفاده از فوم‌های لوله‌ای

شاید تاکنون با مزیت‌های مختلف استفاده از فوم‌های لوله‌ای آشنایی پیدا کرده باشید. این فوم‌ها به ‌صورت موثری می‌توانند باعث جلوگیری از انتقال حرارت شوند. برای همین می‌توان از آن ها برای جلوگیری از نفوذ بخار استفاده کرد. از سوی دیگر سطح داخلی فوم‌ لوله ای به صورتی است که می‌تواند از نفوذ رطوبت نیز جلوگیری کند. همچنین قابلیت نصب آسان فوم‌های لوله‌ای از دلایلی است که محبوبیت این تجهیزات را بالا برده است. استفاده کردن از فوم لوله ای می‌تواند به‌سادگی باعث کاهش مصرف انرژی شده و می‌توان حتی بعد از نصب و پایان عملیات لوله‌کشی، آن را بر روی اتصالات و لوله‌ها قرار داد. اما ویژگی‌های این فوم‌های لوله‌ای همین‌جا تمام نمی‌شود.

بیشتر بدانیم :  مشخصات فنی فوم پلی اتیلن

 

موارد کاربرد فوم لوله ای

فوم‌های لوله‌ای در صنایع بسیار مختلفی کاربرد دارد. از مهم‌ترین این صنایع می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
1.استفاده جهت عایق‌بندی انواع مختلف لوله‌های آب، کانال‌های تهویه و مخازن
2.استفاده جهت بسته‌بندی
3.استفاده به‌عنوان ضربه‌گیر
4.استفاده در صنایع خودروسازی
5.استفاده به‌عنوان درزگیر
6.استفاده جهت عایق‌کاری انواع تاسیسات برودتی در صنایع گوناگون
7.محافظت از سیستم لوله‌کشی و تاسیسات در برابر آسیب‌های شیمیایی
8.فوم‌های لوله‌ای گروه تاسیسات سلامتی در رنگ‌های مختلف عرضه می‌شود.

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی