ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر

فروش فوم | ویژگی‌های فوم ورقه‌ای

فوم ورقه‌ای چیست؟ فوم یا یونولیت در حقیقت یک ماده پلیمری سبک وزن، متخلخل و خنثی است که از نوعی پلاستیک تهیه شده از استایرن مونومر تولید می‌شود. این ماده اولین بار در سال ۱۸۳۹ توسط فردی به نام ادوارد سیمون کشف شده و سپس به تولید انبوه رسید. یونولیت با نام‌های دیگری همچون پلی […]

فوم ورقه‌ای چیست؟

فوم یا یونولیت در حقیقت یک ماده پلیمری سبک وزن، متخلخل و خنثی است که از نوعی پلاستیک تهیه شده از استایرن مونومر تولید می‌شود. این ماده اولین بار در سال ۱۸۳۹ توسط فردی به نام ادوارد سیمون کشف شده و سپس به تولید انبوه رسید. یونولیت با نام‌های دیگری همچون پلی استایرن انبساطی یا EPS، آکاسیف، پلاستوفوم و استایروفوم نیز شناخته می‌شود. فوم ورقه‌ای و انواع فوم‌های دیگر در ۳ مرحله اصلی شامل پیش انبساط، تهویه و قالب‌گیری تولید شده و در نهایت با استفاده از دستگاه‌های CNC و المنت‌های برقی به شکل ورقه، بلوک و … درمی‌آیند.

 

ویژگی‌های فوم ورقه‌ای

فوم ورقه‌ای، فوم سقفی و انواع یونولیت‌های دیگر از ویژگی‌ها، قابلیت‌ها و مزیت‌های منحصربه‌فردی برخوردارند و به همین دلیل به صنایع مختلفی ورود کرده‌اند. از مهم‌ترین ویژگی‌های این ورقه‌های یونولیتی می‌توان به موارد زیر اشاره داشت:

فوم ورقه‌ای می‌تواند تنوع بالایی داشته باشد و به صوت قابل اشتعال و کندسوز در دسترس باشد.
فوم ورقه‌ای می‌تواند در ابعاد و اندازه‌های مختلف و سفارشی تولید شود اما معمولا در سایز ۱۰۰*۱۰۰*۲۰۰ تولید می‌گردد.
میزان چگالی و دانسیته این فوم‌ها از ۶ تا ۳۰ متغیر خواهد بود.
وزن بسیار سبکی دارند و می‌توانند در برابر رطوبت، صوت، حرارت، جانوران و … مقاومت بالایی دارند.
فوم ورقه‌ای از طول عمر بالایی برخوردار است و در برابر فشار و ضربه بسیار مقاوم می‌باشد.
سازگاری بالایی با محیط زیست داشته و دارای قابلیت بازیافت خواهد بود.
به راحتی قابل برش و تغییر سایز است و حمل و نقل آن کار ساده‌ای می‌باشد.
قیمت مناسبی داشته و می‌تواند صرفه اقتصادی بالایی در صنایع مختلف ایجاد کند و …

بیشتر بدانیم :  کفپوش فومی و تاتامی یاران فوم

 

کاربرد فوم ورقه‌ ای در صنعت ساختمان

1.از آنجایی که فوم ورقه‌ای می‌تواند در چگالی‌ها و ابعاد مختلفی تولید شود می‌توان از آن به عنوان هسته مرکزی دیوارهای پیش ساخته ساختمانی (دیوار تری دی پنل) استفاده کرد. این دیوارها می‌توانند انواع مختلفی همچون دیوار باربر و دیوار غیر باربر دارند و حتی می‌توانند برای اجرای سقف‌ها نیز استفاده شوند.
2.دیگر کاربرد فوم ورقه‌ ای در صنعت ساختمان عایق‌بندی بخش‌های مختلف ساختمان است. این ماده می‌تواند یک عایق عالی برای صوت، حرارت و رطوبت باشد و می‌توان از آن برای عایق‌بندی دیوارها، سقف‌ها، کف و … استفاده کرد.
3.می‌توان در صنعت ساختمان‌سازی از فوم ورقه‌ای برای تقویت بلوک‌های بتنی و تیرآهن‌ها استفاده کرد چرا که این ماده به واسطه ویژگی‌هایی که دارد از وارد شدن آسیب، خوردگی و زنگ‌زدگی مواد و مصالح جلوگیری می‌کند.
4.فوم ورقه‌ای قابلیت رنگ‌پذیری بالایی داشته و می‌توان از آن برای دکوراسیون بخش‌های مختلف استفاده کرد.
5.استفاده از این ماده به عنوان عایق در بخش‌های مختلف می‌تواند به کاهش مصرف انرژی‌ها و صرفه‌جویی در هزینه‌های کلی ساختمان‌سازی کمک کند.

 

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی