ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر

کاربرد فوم نرم چیست؟

فوم نرم چیست؟ به فوم‌ نرم فوم‌های پلی یورتان نیز گفته می‌شود. فوم پلی یورتان در واقع نوعی از فوم است که دارای ساختاری به شکل سلول‌های باز است. این نوع از ساختار در حقیقت سبب می‌شود تا فوم مورد نظر فضای خالی زیادی برای مولکول‌های هوا داشته باشد و به اصطلاح پف کند. مولکول‌های […]

فوم نرم چیست؟

به فوم‌ نرم فوم‌های پلی یورتان نیز گفته می‌شود. فوم پلی یورتان در واقع نوعی از فوم است که دارای ساختاری به شکل سلول‌های باز است. این نوع از ساختار در حقیقت سبب می‌شود تا فوم مورد نظر فضای خالی زیادی برای مولکول‌های هوا داشته باشد و به اصطلاح پف کند. مولکول‌های هوا می‌توانند در این قسمت‌های خالی آزادانه در حرکت باشند و سبب حجم‌گیری کاذب فوم شوند.

 

کاربرد فوم نرم چیست؟

حالا که متوجه شدید فوم نرم چیست، بهتر است بدانید که کاربرد‌های این نوع از فوم چیست و در واقع در چه مواردی می‌توانیم فوم‌های نرم را مورد استفاده قرار دهیم. اطلاع از کابرد‌های فوم نرم باعث می‌شود که هرچه بهتر و ساده‌تر بتوانیم در مورد ویژگی‌های این نوع از فوم‌ها به جمع‌آوری اطلاعات بپردازیم و در زمان خرید آن‌ها به خوبی بتوانیم فومی که مد نظرمان است و همچنین بیشتر برایمان کارایی دارد را پیدا کرده و بخریم.

 

روکش‌های مخازن

مخازن مختلفی وجود دارند که نیاز است تا بر روی آن‌ها روکشی قرار داده شود. این روکش باید هم ضد آب باشد و هم بتواند به خوبی مخزن مورد نظر را عایق کاری کند. یکی از مهم‌ترین کاربرد‌های انواع فوم نرم ساخت روکش برای همین مخازن است.

 

بسته‌بندی‌ها

مورد بعدی در خصوص بسته‌بندی‌ها است. بیشترین حجم استفاده از انواع فوم نرم در صنایع بسته‌بندی مواد غذایی است. به طور کلی بسته‌بندی مواد غذایی شرایط خاصی دارد که خوشبختانه کاربرد فوم نرم در این بخش می‌تواند بسیار زیاد باشد.

 

ساخت تجهیزات پزشکی

تجهیزات پزشکی باید هم انعطاف‌پذیر و مقاوم باشند و هم آن که بتوانند به خوبی به پزشک و دستیاران او اجازه عمل دهند و فرد را از لحاظ عملکرد انگشتان دچار محدودیت نکنند. از این فوم‌های نرم در ساخت دستکش‌ها، پوشش‌ها و همچنین انواع مختلف تجهیزاتی که مربوط به اتاق عمل و جراحی می‌شود نیز استفاده می‌کنند.

بیشتر بدانیم :  چند مزیت بسته بندی با فوم پلی اتیلن

 

تولید سرویس خواب

فوم نرم همان طور که از نام آن پیدا است دارای حالتی نرم است و این موضوع سبب می‌شود تا بتوانند به راحتی از این فوم‌ها در شرایط مختلف استفاده کنند. فراموش نکنید که فوم‌های نرم به شکلی هستند که برای ساخت تخت خواب، مبلمان و… گزینه‌های مناسبی محسوب می‌شوند.

 

ساخت کفپوش

کفپوش‌ها می‌توانند از مواد مختلفی تولید شوند. حتی فوم‌های نرم در تولید کفپوش‌ها نیز جزء متریال‌های مناسب هستند و می‌توان از آن‌ها در این موارد نیز استفاده کرد.

 

صنایع خودرو‌سازی

مورد بعدی کاربرد فوم نرم در خصوص صنایع خودرو‌سازی است. در صنعت خودرو‌سازی معمولاً برای تولید قسمت‌های مختلفی از ماشین همچون قطعات تریم داخلی خودرو مثل صندلی‌ها، قربیلک فرمان، دستگیره‌ها و… از فوم‌های نرم استفاده می‌کنند. این فوم‌های نرم حتی در تولید سپر خودرو‌ها نیز استفاده می‌شوند که نیاز دارند تا پروسه‌های پیچیده‌ای را طی کنند.

 

ویژگی‌های فوم نرم

 

انعطاف‌پذیری

اولین مورد در خصوص ویژگی‌های فوم نرم پس از آگاهی از کاربرد فوم نرم در مورد انعطاف‌پذیری این فوم‌ها است. همین خاصیت است که باعث شده تا فوم‌های نرم برای موارد گوناگونی قابلیت استفاده را داشته باشند و بتوان از آن‌ها در هر شرایط و هر مکانی استفاده کرد.

 

استحکام کششی بالا

مورد بعدی در خصوص استحکام کششی بالا است. داشتن مقاومت کششی زیاد سبب می‌شود تا اگر از این فوم‌ها در موارد خاصی استفاده شد، نگران پارگی و شکاف برداشتن آن نباشیم.

 

مقاومت در برابر مواد حلال

مورد بعدی در خصوص میزان مقاومتی است که انواع فوم نرم در برابر مواد حلال دارد. مواد حلال می‌توانند متریال‌های بسیار زیادی را در خود حل کنند و از این طریق سبب ایجاد خسارت‌های هنگفتی شوند؛ اما در این بین فوم‌های نرم در برابر بسیاری از حلال‌های رایج و موجود در محیط اطراف می‌توانند مقاوم بوده و هیچگونه حل شدگی را از خودشان نشان ندهند.

بیشتر بدانیم :  آشنایی با انواع فوم و کاربرد آن‌ها در صنعت مبلمان

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی