ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر
فوم بسته بندی

فوم بسته بندی چیست و انواع آن کدامند؟

فوم بسته بندی چیست؟ برای بسته بندی محصولات، روش های متنوعی وجود دارد. یکی از دغدغه های مهم و اساسی تولید کنندگان سالم رسیدن مواد و محصولات تولید شده از محل تولید به محل مصرف می باشد و روش های مختلفی مانند کیسه های پلاستیکی حبابدار، کیسه های بسته بندی بادی، بسته بندی با اسفنج […]

فوم بسته بندی چیست؟

برای بسته بندی محصولات، روش های متنوعی وجود دارد. یکی از دغدغه های مهم و اساسی تولید کنندگان سالم رسیدن مواد و محصولات تولید شده از محل تولید به محل مصرف می باشد و روش های مختلفی مانند کیسه های پلاستیکی حبابدار، کیسه های بسته بندی بادی، بسته بندی با اسفنج و ابر و … . وجود دارد، اما ایمن ترین روش برای بسته بندی محصولات استفاده از فوم بسته بندی می باشد. بنابراین فوم ها و یونولیت هایی که برای بسته بندی مواد غذایی و دارویی و برقی و الکترونیکی و به طور کلی مواد ظریف و حساس استفاده می شود را فوم بسته بندی گویند.

 

فوم های بسته بندی چه خصوصیاتی دارند؟

فوم های بسته بندی دارای خصوصیات و مزایایی می باشند که آن ها را پرکاربردتر می نماید. از جمله این خصوصیت ها می توان به سبک و کم وزن بودن آن اشاره کرد که این خصوصیت باعث می شود تا جنس مورد نظر متحمل وزن اضافی نشود. از خصوصیت های دیگر می توان به رنگ بندی متنوع و جذب شوک به آن اشاره کرد. فوم های بسته بندی همچنین ضد آب و ضد رطوبت و مقاوم در برابر سرما و گرما نیز می باشند.

 

انواع فوم های بسته بندی

 

1.فوم پلی یورتان

فوم پلی یورتان یک نوع عایق حرارتی میباشد که در حال حاضر یک عایق پر مصرف در صنعت ساخت و ساز به شمار می آید. این ماده شیمیایی از ترکیب دو ماده ایزوسیانات و پلی ال که هر دو مایع هستند تشکیل می شود. این دو ماده وقتی با هم ترکیب می شوند، در اثر واکنش شیمیایی به صورت فوم درآمده و با گذشت چند دقیقه تبدیل به جامد می شود. این فوم یک عایق دائمی است که دچار تغییر شکل و آسیب نمی شود و همچنان با گذر زمان خاصیت های خود را حفظ می کند. فوم پلی یورتان یک فوم سرد است که از قابلیت انعطاف پذیری بسیار بالایی برخوردار می باشد. فوم تزریقی پلی یورتان برای عایق نمودن سطوح گسترده و یا در فضاهای غیر قابل دسترس کاربرد دارد.

بیشتر بدانیم :  ویژگی های فوم بسته بندی

مزایای فوم پلی یورتان

1.ضریب انتقال حرارتی فوم پلی یورتان بسیار پایین است، از این رو یک عایق حرارتی ایده آل برای جلوگیری از هدر رفتن انرژی گرمایی به حساب می آید.
2.این فوم قابل تزریق و قالب گیری است و برای عایق کاری های حجیم و مکان های غیر قابل دسترس گزینه ای ایده آل به شمار می آید.
3.این فوم دچار خوردگی و سائیدگی نمی شود.
4.فوم عایق پلی یورتان در برابر رطوبت دچار آسیب نمی شود و کاملاً نفوذناپذیر است. علاوه بر آن در برابر مواد اسیدی و حلال ها تخریب نمی شود.
5.این عایق وزن بسیار سبکی دارد و بار اضافی بر سازه وارد نمی کند.
6.دوام و طول عمر این عایق فوم مانند بسیار بالاست.
7.این فوم به صورت درزگیر برای پر کردن درزها و شکاف های ساختمان نیز کاربرد دارد.
8.فوم پلی یورتان را می توان پس از خشک شدن شکل داد و آن را رنگ آمیزی نمود.

 

2.فوم پلی اتیلن چیست؟

فوم پلی اتیلن به صورت ترکیبی از پلی اتیلن فشرده و حباب های ریز هوا میباشد که به دلیل داشتن خواص ویژه یکی از بهترین ایزولاسیون ها و عالی ترین عایق برودت، حرارت، رطوبت و صدا می باشد.

 

مزایای فوم پلی اتیلن:

1.فوم های پلی اتیلن آسان و سریع نصب میشوند و بنابراین در زمان و هزینه نصب صرفه جویی می شود .
2.در فوم های پلی اتیلن ضریب نفوذ رطوبت تقریبا به صفر می رسد و بنابراین برای محیط های مرطوب و دماهای زیر صفر مناسب می باشد .
3.پلی اتیلن ها فوم های پلاستیکی در برابر آلودگی های قارچی و بیولوژیکی مقاوم می باشد.
4.پلی اتیلن فوم های پلاستیکی پایداری زیادی دارند .
5.پلی اتیلن ها در مقابل اوزون و اشعه ماورا بنفش مقاوم می باشد .
6.فوم های پلاستیکی پلی اتیلن در برابر خوردگی مقاوم می باشد .

بیشتر بدانیم :  یونولیت بسته بندی چیست؟

 

3.فوم پلی استایرن

پلی استایرن یک پلیمر مصنوعی معطر از مونومر استایرن (هیدروکربن مایعی که در واقع یکی از مشتقات نفتی است) می‌باشد که به سه نوع معمولی، مقاوم و انبساطی تقسیم میشود. در دمای اتاق، پلی استایرن به صورت جامد و البته انعطاف پذیر است ولی در دماهای بیشتر می تواند ذوب شده و به صورت قالب هایی درآید.

 

4.فوم های ریباند

فوم ریباند یک محصول پلی یورتان قالبی است که از تکه های فوم پلی یورتان خرد شده ( آسیاب شده) که توسط بایندر به هم چسبانده شده اند تولید می شود. تولید کنندگان همیشه به دنبال راهی برای بازیابی ضایعات فوم پلی یورتان به منظور به حداقل رساندن هزینه های تولید هستند. با این وجود، معمولا ۳۰ درصد فوم های پلی یورتان پس از برش و شکل دهی فوم در حین تولید به ضایعات تبدیل می شوند. بدون بازیابی، این مقدار ضایعات اتلاف هزینه برای تولید کنندگان محسوب می شود.

 

فوم های بسته بندی در چه جاهایی کاربرد دارند؟

فوم ها و یونولیت های بسته بندی برای بسته بندی مواد غذایی، دارویی بهداشتی، برقی و الکترونیکی و ظروف شیشه ای و حساس شکننده استفاده می شوند تا هنگام انتقال از محل تولید به محل مصرف در اثر ضربه و رطوبت دچار آسیب و شکنندگی نشوند. بر همین اساس فوم های بسته بندی کاربرد های زیادی در بسته بندی محصولات دارند و یکی از بهترین انواع بسته بندی ها تلقی میگردند.

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی