ارتباط با واحد های فنی و فروش مجتمع صنعتی یاران فوم  | ساعات پاسخ گویی 8 صبح الی 17 عصر

رول فوم چه ویژگی‌هایی دارد؟

تعریف رول فوم چیست؟ رول فوم به ورق‌هایی از ماده فومی گفته می‌شود که در فرآیندهای تولیدی خاص، پس از جوش خوردن در دستگاه‌های مخصوص، به شکل رول درمی‌آیند و سپس در ضخامت‌های گوناگون برش داده می‌شوند تا برای استفاده در صنایع مختلف مناسب باشند.فوم به‌طور کلی ماده‌ای است که دو نوع دارد: سلول بسته […]

تعریف رول فوم چیست؟

رول فوم به ورق‌هایی از ماده فومی گفته می‌شود که در فرآیندهای تولیدی خاص، پس از جوش خوردن در دستگاه‌های مخصوص، به شکل رول درمی‌آیند و سپس در ضخامت‌های گوناگون برش داده می‌شوند تا برای استفاده در صنایع مختلف مناسب باشند.فوم به‌طور کلی ماده‌ای است که دو نوع دارد: سلول بسته و سلول باز.

 

رول فوم چه ویژگی‌هایی دارد؟

همان‌طور که گفتیم، فوم رول، یکی از انواع ورق فومی است که در فرآیندهای تولیدی خاص، پس از جوش خوردن در دستگاه‌های مخصوص، به شکل رول درمی‌آید و سپس برای استفاده‌های مختلف در ضخامت‌های گوناگون برش داده می‌شود. ویژگی‌های اصلی رول فوم عبارتند از:

مقاومت در برابر پارگی:

رول فوم دارای مقاومت در برابر پارگی متوسط است. این ویژگی باعث می‌شود که رول فوم برای استفاده در صنایعی که مقاومت در برابر پارگی حرف اول را می‌زند، کارآمد باشد، مثلاً ساخت تجهیزات ورزشی.

انعطاف‌پذیری مناسب :

انعطاف‌پذیری رول فوم یکی از ویژگی‌هایی است که بر محبوبیت آن می‌افزاید. همین ویژگی است که کمک می‌کند فوم به‌شکل رول در بیاید و در صنایعی که انعطاف‌پذیری لازم باشد، به کمک بیاید. تولید کیف و کفش یکی از نمونه‌هایی است که خاصیت انعطاف‌پذیری بیشتر به چشم می‌آید.

رنگ‌بندی متنوع:

انواع رول فوم در رنگ‌های مختلف تولید می‌شود. این تنوع رنگ به افراد کمک می‌کند که دست افراد در انتخاب رنگ رول فوم باز باشد. انتخاب رنگ رول فوم معمولاً با توجه به حوزه‌ی کاربرد یا مکان استفاده رول فوم تعیین می‌شود. برای نمونه، از فوم رول‌هایی که رنگ شاد دارند، می‌توان برای ساخت فوم لازم در مهدکودک‌ها و تجهیزات ورزشی استفاده کرد.

بیشتر بدانیم :  مزایای استفاده از یونولیت‌های سقفی

بدون سطح خراشنده:

سطح فوم رولی خراشیده نیست یا اصطلاحاً بدون خراشندگی است. رول فوم بدون سطح خراشنده به فومی گفته می‌شود که سطحی صاف و یکنواخت دارد. این ویژگی باعث می‌شود که در هنگام استفاده، احتمال آسیب یا خراشیدگی اشیا یا سطوح دیگر به حداقل برسد. اهمیت این ویژگی، مخصوصاً در کاربردهایی معلوم می‌شود که نیاز به محافظت دقیق از سطوح حساس لازم باشد. برای نمونه، می‌توان به بسته‌بندی محصولات الکترونیکی یا سطوح پارکت و لمینت اشاره کرد. فوم‌های بدون سطح خراشنده می‌توانند به‌جای لایه‌ای محافظ باشند و از بروز خراش‌ها و آسیب‌های سطحی جلوگیری‌کنند. این نوع فوم‌ها معمولاً در صنایعی استفاده می‌شود که در آن‌ها دقت در حفاظت از محصولات، اهمیت ویژه‌ای دارد.

 

مهم‌ترین انواع رول فوم کدام است؟

انواع رول فوم

فوم پلی‌اتیلن (PE Foam): فوم پلی‌اتیلن با دانسیته‌های مختلف تولید می‌شود. هر کدام از انواع رول فوم پلی اتیلن خصوصیات فیزیکی متفاوتی دارند. این فوم‌ها می‌توانند از نوع سلول بسته یا سلول باز باشند. رول فوم پلی‌اتیلن به دلیل مقاومت زیاد در برابر رطوبت و شوک‌های فیزیکی، معمولاً برای بسته‌بندی الکترونیک، محافظت از قطعات حساس و همچنین به‌عنوان عایق حرارتی و صوتی در ساختمان‌سازی کاربرد دارد.

فوم EVA : فوم EVA نرم‌تر و انعطاف‌پذیرتر از فوم پلی‌اتیلن است و مقاومت خوبی در برابر مواد شیمیایی دارد. از آنجایی که رول فوم EVA انعطاف‌پذیری زیادی دارد، با خیال راحت می‌توانید از آن برای ساخت کفش‌های ورزشی، انواع مت‌ یوگا و سایر تجهیزات ورزشی مانند کلاه‌های ایمنی و محافظ‌های بدن استفاده کرد.

فوم پلی‌اورتان (PU Foam): فوم پلی‌اورتان به دو نوع سخت و نرم تقسیم می‌شود. این فوم قابلیت تنفس دارد. نوع نرم فوم پلی اورتان برای ساخت و تولید مبلمان، صندلی‌های اداری و انواع تشک‌ استفاده می‌شود. این در حالی است که نوع سخت آن در صنایع خودروسازی کاربرد دارد و به عنوان عایق حرارتی هم از آن استفاده می‌شود.

بیشتر بدانیم :  قیمت و فروش انواع فوم های عایق کاری

فهرست مطالب

شکل هندسی

شکل هندسی

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

بسته بندی رول فوم (مانیتور)

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم سقفی (پلی استایرن) 50*25

فوم تخم مرغی

فوم کف گرمایشی